Катаєф
Катаєф

Катаєф

    

19 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 16 шт.

Ingredients

Борошно пшеничне - 160 г

Борошно кукурудзяне - 60 г

Молоко - 300 мл

Розпушувач - 1 ч. ложка

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Сир м'який - 400 г

Мигдаль - 300 г

Directions

1Змішати просіяне пшеничне борошно з кукурудзяним. Додати ванільний цукор і розпушувач, перемішати.

2Нагріти сковороду з товстим дном, змастити олією.

3Влити в борошно молоко тонкою цівкою, постійно перемішуючи, вимісити тісто до однорідної консистенції.

4Вилити столовою ложкою трохи тіста в центр сковороди. Як тільки поверхня млинця стане матовою, зняти його та покласти на обробну дошку.

5З'єднати краї млинця з одного боку та притиснути їх один до одного на кілька секунд.

6Розтерти сир з цукровою пудрою.

7Підсушити на сухій сковороді мигдаль впродовж 5 хвилин, постійно помішуючи. Подрібнити.

8Заправити конвертики з млинців кремом. Посипати рубаним мигдалем.

00:00