Катаєф млинці, оладки, сирники арабська кухня 19 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 20 mins Yields: 16 шт. Ingredients Борошно пшеничне - 160 г Борошно кукурудзяне - 60 г Молоко - 300 мл Розпушувач - 1 ч. ложка Ванільний цукор - 1 ст. ложка Олія для смаження ДЛЯ НАЧИНКИ: Цукрова пудра - 2 ст. ложки Сир м'який - 400 г Мигдаль - 300 г Directions 1Змішати просіяне пшеничне борошно з кукурудзяним. Додати ванільний цукор і розпушувач, перемішати. 2Нагріти сковороду з товстим дном, змастити олією. 3Влити в борошно молоко тонкою цівкою, постійно перемішуючи, вимісити тісто до однорідної консистенції. 4Вилити столовою ложкою трохи тіста в центр сковороди. Як тільки поверхня млинця стане матовою, зняти його та покласти на обробну дошку. 5З'єднати краї млинця з одного боку та притиснути їх один до одного на кілька секунд. 6Розтерти сир з цукровою пудрою. 7Підсушити на сухій сковороді мигдаль впродовж 5 хвилин, постійно помішуючи. Подрібнити. 8Заправити конвертики з млинців кремом. Посипати рубаним мигдалем. 00:00