Яйця перепелині з сирним кремом і червоною ікрою закуски, страви з яєць 18 Квітня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця перепелині відварні - 12 шт. Хрін столовий - 1 ч. ложка Сир вершковий м'який - 100 г Ікра червона - 2 ст. ложки Кріп - 1 пучок Перець чорний мелений Сіль Directions 1Очистити яйця, розрізати кожне навпіл, витягти жовтки. Дрібно посікти зелень кропу. 2Змішати жовтки з сиром. Збити до кремоподібного стану. 3Додати до крему хрін. Поперчити за смаком. Додати кріп і перемішати. 4Сформувати кульки з сирного крему та викласти їх на половинки білків. Покласти ікру на сирний крем. Прикрасити кропом. 00:00