Айва у власному соку консервація 8 Червня, 2020 Яблоки (кулинария) Ingredients Айва Directions 1Відібрати найкращі плоди, звільнити їх від стеблинок і укласти шарами в невеликі дерев'яні діжки або глиняні горщики, скляні банки. 2А плоди погірше, пошкоджені, дрібно порубати, покласти в каструлю і поставити на невеликий вогонь. Коли айва пустить сік, зняти з вогню. 3Сік вичавити крізь марлю або сито, обов'язково остудити і залити ним вже приготовлену айву. 4Зверху покласти дерев'яне коло і вантаж. Банку зав'язати марлею або папером і зберігати в сухому прохолодному місці. 5З цієї айви взимку вийде чудова начинка для пирога або гарнір до м'ясних страв. 00:00