Каша з кіноа та медом з полуницею і папайєю
Каша з кіноа та медом з полуницею і папайєю

Каша з кіноа та медом з полуницею і папайєю

  ,   ,

13 Квітня, 2020

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Кіноа - 0,5 склянки

Молоко мигдалеве - 1,25 склянки

Мед - 1 ч. ложка

Папайя, нарізана кубиками - 0,25 склянки

Полуниця нарізана - 0,25 склянки

Гранат - 1 ч. ложка насіння

Directions

1Покласти кіноа в каструлю, залити мигдальним молоком та медом. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на мінімальному вогні 15‑20 хвилин, іноді помішуючи, або доки кіноа не стане мяким (Якщо каша починає загущуватися, додати трохи гарячої води).

2Ложкою покласти кашу в чашу, потім додати папайю і полуницю і посипати насінням гранату.

00:00

Nutrition Facts

Calories388 ккал
Sodium216 мг
Protein13 г
Cholesterol0 г
Sugar25 г
Total Fat8 г
Saturated Fat0,7 г
Total Carbohydrates62 г
Dietary Fiber8 г