печиво
печиво

Кураб’є

      

7 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Масло вершкове - 250 г

Цукрова пудра - 200 г

Мед - 50 г

Молоко - 0,5 склянки

Гвоздика - 8 бутонів

Лимон - 1 ч. ложка цедри

Кардамон - 3 капсули

Ванільний цукор - 1 пакетик

Directions

1Вершкове масло розтерти до піноподібного стану, додати цукрову пудру, мед, розтерті прянощі та ще раз ретельно розтерти до однорідної маси. Потім розвести цю суміш в молоці, збити, всипати борошно, замісити тісто та поставити його на 15 хвилин у холодне місце.

2Потім розкачати в пласт завтовшки 1 см і вирізати склянкою печиво.

3Випікати на сухому деку на слабкому вогні в попередньо нагрітій духовці 5 хвилин.

4Трохи остигле печиво посипати цукровою пудрою, змішаною з ванільним цукром.

00:00