111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно пшеничне - 500 г
Масло вершкове - 250 г
Цукрова пудра - 200 г
Мед - 50 г
Молоко - 0,5 склянки
Гвоздика - 8 бутонів
Лимон - 1 ч. ложка цедри
Кардамон - 3 капсули
Ванільний цукор - 1 пакетик
Directions
1Вершкове масло розтерти до піноподібного стану, додати цукрову пудру, мед, розтерті прянощі та ще раз ретельно розтерти до однорідної маси. Потім розвести цю суміш в молоці, збити, всипати борошно, замісити тісто та поставити його на 15 хвилин у холодне місце.
2Потім розкачати в пласт завтовшки 1 см і вирізати склянкою печиво.
3Випікати на сухому деку на слабкому вогні в попередньо нагрітій духовці 5 хвилин.
4Трохи остигле печиво посипати цукровою пудрою, змішаною з ванільним цукром.