Рагу духмяне страви з м'яса, страви з птиці духовка 2 Квітня, 2020 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients М'ясо або птиця - 700‑800 г Перець солодкий червоний і жовтий - 500 г Цибуля ріпчаста - 300 г Помідори - 300 г Масло вершкове - 100‑150 г Петрушка - 20 г Сіль Directions 1М'ясо нарізати невеликими кубиками, обсмажити у вершковому маслі на сильному вогні 10‑15 хвилин. 2Перець розрізати впоперек, вичистити серцевину. Частину нарізати кубиками і додати до м'яса, потримати на вогні 2 хвилини. 3На іншій сковороді обсмажити цибулю та помідори. Додати цю суміш до м'яса і тушкувати 3‑5 хвилин. 4Готове рагу розкласти по «горщикам» з решти стійких половинок перцю і прикрасити петрушкою. 00:00