Рагу духмяне
Рагу духмяне

Рагу духмяне

  ,   

2 Квітня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

М'ясо або птиця - 700‑800 г

Перець солодкий червоний і жовтий - 500 г

Цибуля ріпчаста - 300 г

Помідори - 300 г

Масло вершкове - 100‑150 г

Петрушка - 20 г

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими кубиками, обсмажити у вершковому маслі на сильному вогні 10‑15 хвилин.

2Перець розрізати впоперек, вичистити серцевину. Частину нарізати кубиками і додати до м'яса, потримати на вогні 2 хвилини.

3На іншій сковороді обсмажити цибулю та помідори. Додати цю суміш до м'яса і тушкувати 3‑5 хвилин.

4Готове рагу розкласти по «горщикам» з решти стійких половинок перцю і прикрасити петрушкою.

00:00