Торт малиновий
Торт малиновий

Торт малиновий

      ,

28 Травня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 100 г

Цукор - 100 г

Мак - 50 г

Яйця - 4 шт.

ДЛЯ КРЕМУ:

Вершки - 1 склянка

Цукрова пудра - 0,5 склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Малина - 2 склянки

Джем малиновий - 200 г

Цукор - 1 ст. ложка

Directions

1ТІСТО: Яйця збити з цукром у стійку піну, додати борошно, змішане з маком, і перемішати.

2У форму, змащену маслом і вистелену пергаментом, викласти тісто і випікати його при 200°С (готовий бісквіт має пружинити при натисканні).

3Випечену основу викласти з форми, остудити і розрізати по горизонталі на 3 коржи. Змастити коржі малиновим джемом.

4КРЕМ: Вершки збити з цукровою пудрою до пишної консистенції.

5На 2 коржі відсадити частину крему у вигляді кілець, між ними викласти малину, посипати її цукром. Акуратно укласти коржі один на одний, накрити третім коржем. Верх торта змастити джемом і оформити кремом, відсадивши його з кондитерського мішка, і малиною.

00:00