Равіолі з кропивою
пельмені, вареники, галушки здорове харчування
24 Липня, 2018
175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 250 г
Манна крупа - 50 г
Яйця - 3-4 білка
Олія - 1 ст. ложка
Вода - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Цибуля - 1 шт. середня
Кропива свіжа - 200 г
Картопля - 3 шт. середніх
Сіль
Перець
Directions
ТІСТО:
1Змішати борошно, манну крупу, яєчні білки, олію, воду, сіль. Перемішати, добре замісити та прибрати на 30 хвилин у холодильник.
НАЧИНКА:
1Дрібно нарізати середню цибулину й обсмажувати її на сковороді в олії 1 хвилину.
2Свіжу кропиву обдати окропом, як слід промити, нарізати, додати до цибулі, посолити, поперчити, трохи обсмажити, потім перекласти в миску, остудити та поставити у холодильник.
3Відварити картоплини, очистити, розім'яти та додати до кропиві та цибулі.
РАВІОЛІ:
1Тісто дістати з холодильника, розкачати тонким шаром.
2За допомогою склянки вирізати з тіста кружальця, покласти в кожен з них по 1 ч. ложці фаршу, скласти навпіл, а краї защипати. Дати трохи підсохнути.
3Потім покласти равіолі в киплячу підсолену воду і варити, доки не спливуть.
4Покласти равіолі на тарілку та полити соком, що залишився після смаження грибів (?).
Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії