180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)
300 рецептов. Блюда из духовки
Ingredients
Рис - 50 г / 0,5 склянки
Молоко - 100 мл / 2 склянки
Вода - 100 мл / -
Сир твердий - 15 г / 2 ст. ложки тертого
Масло вершкове - 5 г / 1 ст. ложка розтопленого
Directions
1Рис зварити до напівготовності (20 хвилин) в невеликій кількості води без солі. Відкинути на друшляк, можна промити холодною водою.
2Потім залити гарячим молоком, посолити і варити до готовності, періодично помішуючи, під кришкою, доки рис не вбере все молоко.
3ВАРІАНТ 1: Половину готового рису викласти на змащену маслом сковороду, посипати натертим сиром, покрити його шаром рису, що залишився, і зверху знову посипати сиром.
4ВАРІАНТ 2: У форму, змащену маслом, шарами покласти рис і тертий сир. Зверху має бути сир.
5Полити розтопленим вершковим маслом і запікати в духовці до утворення скоринки.
Дієта для здоров'я суглобів з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, при інфекційних артритах