Рис для суші
Рис для суші

Рис для суші

  ,   

10 Січня, 2019

50 рецептов японской кухни

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Рис відварений - 2,5 склянки

Оцет - 2 ст. ложки

Цукор - 0,5 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

ВАРІАНТ 2:

Рис відварений - 5 склянок

Оцет - 3,5 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1,5 ч. ложки

ВАРІАНТ 3:

Рис - 10 склянок

Оцет - 7 ст. ложок

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Відварений звичайним способом рис перекласти в дерев'яний посуд, поки він ще теплий, щоб він увібрав зайву вологу. Додати трохи оцту та цукру, перемішувати дерев'яною лопаткою хвилеподібними рухами й обмахувати віялом, щоб охолодити до кімнатної температури.

2Приготований рис тримати в закритому посуді.

Кількість цукру можна збільшити до смаку.

00:00