Млинці рисові для качки по-пекінськи млинці, оладки, сирники китайська кухня 30 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Борошно рисове - 500 г Яйця - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Вода - 500 мл Цукор - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Directions 1Змішати рисове борошно з яйцями та теплою водою (20‑30°С), посолити, додати цукор і перемішати. 2Додати олію, перемішати до однорідної консистенції. 3Смажити млинці на сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку. Не обсмажувати до золотистого кольору - млинці мають бути білими. 00:00