Млинці рисові для качки по-пекінськи
Млинці рисові для качки по-пекінськи

Млинці рисові для качки по-пекінськи

    

30 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно рисове - 500 г

Яйця - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 500 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Змішати рисове борошно з яйцями та теплою водою (20‑30°С), посолити, додати цукор і перемішати.

2Додати олію, перемішати до однорідної консистенції.

3Смажити млинці на сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку. Не обсмажувати до золотистого кольору - млинці мають бути білими.

00:00