Пудинг рисовий з полуницею десерти, каші та круп'яні страви 22 Березня, 2020 Записки шеф-повара 2015 №6 Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис краснодарський круглозернистий - 1 склянка Полуниця - 300 г Молоко - 1 л Безе - 8 шт. Цукор - 3 ст. ложки Ванільний цукор - 2 ч. ложки Масло вершкове - 10 г Сіль Directions 1Рис промити, всипати в кипляче молоко, додати ванільний цукор, 2 ст. ложки цукру та дрібку солі. Зменшити вогонь, варити 25‑30 хвилин. 2Вимкнути вогонь, додати масло, перемішати, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин. 3ПОЛУНИЧНИЙ СОУС: Відкласти 8 ягід полуниці для прикрашання, інші подрібнити в блендері з залишками цукру. 4Розкласти рисову кашу по тарілках, розкришити зверху безе, полити полуничним соусом, прикрасити ягодами. 00:00