рис з овочами
рис з овочами

Гарнір з рису

  ,   

12 Листопада, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 1 склянка

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Часник

Айва або

Курага +

Родзинки - 1 жменя

Сіль

Перець червоний мелений

Зелень

Вода - 1 склянка

Directions

1Рис замочити на кілька годин.

2Потім промити, з'єднати з нарізаною цибулею, морквою, поставити на маленький вогонь і томити під закритою кришкою, періодично підливаючи воду та помішуючи.

3Через 15 хвилин додати скибочки айви (якщо використовується курага і родзинки, то їх покласти через 20 хвилин після початку готування).

4За 5 хвилин до готовності посолити, поперчити.

5Викласти на тарілку рис, прикрасити зверху скибочками айви, присипати зеленню.

00:00