Оладки з рікоти млинці, оладки, сирники 5 Березня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 45 mins Yields: 20-25 шт. Ingredients Борошно - 200 г Рікота - 250 г Молоко - 150 мл Яйця - 4 шт. Цукор - 3 ст. ложки Розпушувач - 1 ч. ложка Сіль - 1 щіпка Олія для смаження Directions 1Відокремити жовтки від білків. Додати до жовтків цукор і розтерти. Розім'яти рікоту виделкою, додати жовтки, перемішати. Влити молоко, перемішати. 2З'єднати борошно з розпушувачем, перемішати. 3З'єднати обидві суміші, перемішати до однорідної консистенції. 4Збити білки з сіллю в міцну піну. Додати в тісто половину збитих білків, перемішати. Додати решту збитих білків і акуратно перемішати. 5Смажити оладки на розжареній олії до золотистого кольору. 00:00