100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 20 mins
Yields: 1 порція
Ingredients
Форель річкова - 1 шт.
Масло вершкове - 80 г
Печериці - 4 шт. великих
Часник - 2 зубчики
Кріп - 3 гілочки
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Кмин
Суміш салатного листя
Directions
1Зробити в рибі поздовжній розріз вздовж черевця від голови до хвоста. Розрізати хребет ножицями в місці приєднання до тулуба голови та хвоста. Дістати хребет з реберними кістками. Посолити та поперчити рибу, скропити соком лимона.
2Пропустити очищений часник через прес, дрібно порубати кріп. Додати в розм'якшене вершкове масло разом із кмином, ретельно перемішати.
3Вимити, обсушити й очистити гриби, нарізати скибочками.
4Нафарширувати форель грибами та пряним маслом.
5Запікати в розігрітій до 160°С духовці 10‑12 хвилин.