Форель річкова з печерицями та пряним маслом
Форель річкова з печерицями та пряним маслом

Форель річкова з печерицями та пряним маслом

  ,   

18 Липня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Форель річкова - 1 шт.

Масло вершкове - 80 г

Печериці - 4 шт. великих

Часник - 2 зубчики

Кріп - 3 гілочки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Кмин

Суміш салатного листя

Directions

1Зробити в рибі поздовжній розріз вздовж черевця від голови до хвоста. Розрізати хребет ножицями в місці приєднання до тулуба голови та хвоста. Дістати хребет з реберними кістками. Посолити та поперчити рибу, скропити соком лимона.

2Пропустити очищений часник через прес, дрібно порубати кріп. Додати в розм'якшене вершкове масло разом із кмином, ретельно перемішати.

3Вимити, обсушити й очистити гриби, нарізати скибочками.

4Нафарширувати форель грибами та пряним маслом.

5Запікати в розігрітій до 160°С духовці 10‑12 хвилин.

6Подавати готову рибу з листям салату.

00:00