Печеня з баранини (з капустою та рисом) страви з м'яса духовка 15 Листопада, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Баранина - 1,5-2 кг Часник - 100 г Олія або масло - 150 г Вино сухе червоне - 0,5 склянки Вода - 2 ст. ложки ДЛЯ ГАРНІРУ: Капуста - 1 кг Шпик свинячий - 150 г Цибуля зелена - 30 г Петрушка - 30 г Кріп - 30 г Рис - 0,5 склянки Сир Пармезан - 50 г Сіль Directions 1Нашпигувати задню ногу баранини часником в 10-15 місцях через надрізи в м'ясі. 2Покласти на деко, облити оливковою олією або розтопленим вершковим маслом, водою і червоним вином. Смажити на плиті 10-12 хвилин. 3Поставити в духовку на 1,5 години та періодично обливати соком, що утворюється. 4З невеликої капустини вийняти качан, відварити в солоній воді, дрібно порубати. 5Покласти в каструлю шпик (масло), нарізані зелену цибулю і зелень, все підсмажити. 6Зварити рис, перекласти в капусту з овочами, залити бульйоном і поставити в духовку на 1 годину. Посипати тертим пармезаном. 7Подавати на стіл баранячу ногу з капустою, грибами і маслинами. 00:00