Печеня з баранини (з капустою та рисом)

    

15 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Баранина - 1,5-2 кг

Часник - 100 г

Олія або масло - 150 г

Вино сухе червоне - 0,5 склянки

Вода - 2 ст. ложки

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Капуста - 1 кг

Шпик свинячий - 150 г

Цибуля зелена - 30 г

Петрушка - 30 г

Кріп - 30 г

Рис - 0,5 склянки

Сир Пармезан - 50 г

Сіль

Directions

1Нашпигувати задню ногу баранини часником в 10-15 місцях через надрізи в м'ясі.

2Покласти на деко, облити оливковою олією або розтопленим вершковим маслом, водою і червоним вином. Смажити на плиті 10-12 хвилин.

3Поставити в духовку на 1,5 години та періодично обливати соком, що утворюється.

4З невеликої капустини вийняти качан, відварити в солоній воді, дрібно порубати.

5Покласти в каструлю шпик (масло), нарізані зелену цибулю і зелень, все підсмажити.

6Зварити рис, перекласти в капусту з овочами, залити бульйоном і поставити в духовку на 1 годину. Посипати тертим пармезаном.

7Подавати на стіл баранячу ногу з капустою, грибами і маслинами.

00:00