Філе індички смажене
Філе індички смажене

Філе індички смажене

  

22 Листопада, 2019

Ingredients

Індичка - 1 кг філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Яйця - 1 шт.

Майонез - 3 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Вівсяні пластівці - для панірування

Сіль

Перець чорний мелений

Олія

Directions

1Філе індички порізати шматочками і трохи відбити.

2Ріпчасту цибулю потерти на крупній тертушці.

3МАРИНАД: Змішати терту ріпчасту цибулю, яйце, борошно, майонез і 1 ст. ложку олії. Посолити і поперчити за смаком.

4Залити маринадом шматочки філе індички. Перемішати все руками, щоб шматочки були добре промазані з усіх боків. Залишити маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину.

5На сковороді розігріти олію. Обваляти шматочки індички у вівсяних пластівцях. Викласти їх на сковороду й обсмажити з двох боків на сильному вогні до рум'яної скоринки.

М'ясо у індички ніжне і смажиться швидко, а попереднє маринування перед смаженням робить його ще м'якішим.

00:00