1Філе індички порізати шматочками і трохи відбити.
2Ріпчасту цибулю потерти на крупній тертушці.
3МАРИНАД: Змішати терту ріпчасту цибулю, яйце, борошно, майонез і 1 ст. ложку олії. Посолити і поперчити за смаком.
4Залити маринадом шматочки філе індички. Перемішати все руками, щоб шматочки були добре промазані з усіх боків. Залишити маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину.
5На сковороді розігріти олію. Обваляти шматочки індички у вівсяних пластівцях. Викласти їх на сковороду й обсмажити з двох боків на сильному вогні до рум'яної скоринки.
М'ясо у індички ніжне і смажиться швидко, а попереднє маринування перед смаженням робить його ще м'якішим.