Рулет у листковому тісті з лисичками
Рулет у листковому тісті з лисичками

Рулет у листковому тісті з лисичками

  , ,   

7 Квітня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Тісто листкове - 250 г

Телятина - 150 г фаршу

Свинина - 200 г фаршу

Шинка варена - 200 г

Лисички свіжоморожені - 250 г

Цибуля - 1 шт. невелика

Кедрові горішки очищені - 50 г

Чорнослив без кісточок - 2 шт.

Курага без кісточок - 2 шт.

Родзинки без кісточок - 50 г

Гірчиця негостра - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт. + 1 жовток для змащування

Борошно на підпил

Цукор - 1 щіпка

Лимон - кілька крапель соку

Сіль

Перець чорний мелений

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Нарізати дрібними кубиками очищені цибулю та гриби, тушкувати в розігрітій олії, помішуючи. Як тільки гриби почнуть присмажуватися, зняти сковороду з вогню, додати сіль, перець, цукор і лимонний сік.

2Змішати 2 види фаршу, вбити яйце. Додати гірчицю, родзинки та нарізані кубиками чорнослив і курагу, всипати горіхи, перемішати. Додати грибну масу, знову перемішати до однорідної консистенції.

3Нарізати шинку дуже тонкими скибочками.

4Розкачати тісто в прямокутний пласт на присипаній борошном поверхні, зрізати частину завширшки близько 3 см, перекласти на пергаментний папір. Вистилати скибочками шинки, викласти на середину начинку, згорнути рулетом. Змастити жовтком, наколоти виделкою. Прикрасити вузькими смужками з тіста, змастити жовтком.

5Випікати при 200°С близько 50 хвилин.

00:00