Биточки «Антошка»
Биточки «Антошка»

Биточки «Антошка»

  ,   

21 Грудня, 2018

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Крупа пшенична - 180 г

Молоко - 300 г

Морква - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Апельсиновий сік - 5 ст. ложок

Крохмаль - 1 ч. ложка

Цукор - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1У 300 г окропу варити крупу 10 хвилин.

2Влити гаряче молоко з 2 ст. ложками цукру та сіллю і варити кашу до готовності.

3Моркву зварити, одну протерти та перемішати з кашею і яйцем.

4Сформувати биточки та запанірувати їх в сухарях.

5СОУС: Апельсиновий сік з'єднати з залишками цукру та 4 ст. ложками води, довести до кипіння. Влити розведений в 1 ст. ложці води крохмаль і дати закипіти.

6Биточки смажити на олії до скоринки.

7Оформити мордашки: з півкола моркви зробити «ротик», з родзинок - «очі», з морквяної соломки - «волосся».

8Перед подачею на тарілку налити соус, потім укласти биточки.

00:00