Биточки з гречаної крупи
Биточки з гречаної крупи

Биточки з гречаної крупи

    ,

3 Січня, 2020

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гречана крупа - 1 склянка

Вода - 1,5 склянки

Сир (творог) - 100 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Сухарі товчені - 0,5 склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло / олія - 2 ст. ложки

Directions

1У киплячу підсолену воду засипати крупу та варити 30‑50 хвилин.

2Коли каша загусне, додати протертий крізь сито або пропущений через м'ясорубку сир (творог), яйця, цукор і перемішати.

3Потім з каші приготувати биточки та обваляти їх в сухарях.

4Підсмажити на сковороді з обох боків, доки не утвориться рум'яна скоринка.

5При подачі на стіл на кожен биточок зверху можна покласти ложку сметани. Ці ж биточки (без сметани) можна подати до борщу та розсольника.

Дієта при застуді та грипі

00:00