Биточки з гречаної крупи каші та круп'яні страви здорове харчування, лікувальне харчування 3 Січня, 2020 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Ingredients Гречана крупа - 1 склянка Вода - 1,5 склянки Сир (творог) - 100 г Яйця - 2 шт. Цукор - 1 ч. ложка Сухарі товчені - 0,5 склянки Сіль - 0,5 ч. ложки Масло / олія - 2 ст. ложки Directions 1У киплячу підсолену воду засипати крупу та варити 30‑50 хвилин. 2Коли каша загусне, додати протертий крізь сито або пропущений через м'ясорубку сир (творог), яйця, цукор і перемішати. 3Потім з каші приготувати биточки та обваляти їх в сухарях. 4Підсмажити на сковороді з обох боків, доки не утвориться рум'яна скоринка. 5При подачі на стіл на кожен биточок зверху можна покласти ложку сметани. Ці ж биточки (без сметани) можна подати до борщу та розсольника.Дієта при застуді та грипі 00:00