Баранина по-королівськи страви з м'яса духовка 15 Грудня, 2018 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 10 порцій Ingredients Баранина - окіст 3 кг Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 3 зубчики Пиво - 300 г Шпик копчений - 200 г Сир твердий - 200 г Волоські горіхи - 100 г Олія оливкова - 50 г Оцет столовий 3% - 50 г Кріп - 1 пучок зелені Лавровий лист Перець чорний мелений Сіль Directions 1МАРИНАД зварити з пива, оцту, перцю, солі, лаврового листа та ріпчастої цибулі. 2Окіст залити охолодженим маринадом і залишити на 6 годин. 3Шпик нарізати брусочками та нашпигувати окіст уздовж волокон. 4З тертого сиру, подрібнених волоських горіхів і рубаної зелені приготувати фарш і наповнити ним окіст, попередньо надрізавши його вздовж кістки. 5Натерти м'ясо часником і сіллю та покласти на змащене олією деко. 6Запікати в духовці 1‑1,5 години, періодично поливаючи м'ясо соком, який утворився при смаженні. 7Подавати зі свіжими овочами на гарнір. 00:00