Баранина по-королівськи
Баранина по-королівськи

Баранина по-королівськи

    

15 Грудня, 2018

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Баранина - окіст 3 кг

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 3 зубчики

Пиво - 300 г

Шпик копчений - 200 г

Сир твердий - 200 г

Волоські горіхи - 100 г

Олія оливкова - 50 г

Оцет столовий 3% - 50 г

Кріп - 1 пучок зелені

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1МАРИНАД зварити з пива, оцту, перцю, солі, лаврового листа та ріпчастої цибулі.

2Окіст залити охолодженим маринадом і залишити на 6 годин.

3Шпик нарізати брусочками та нашпигувати окіст уздовж волокон.

4З тертого сиру, подрібнених волоських горіхів і рубаної зелені приготувати фарш і наповнити ним окіст, попередньо надрізавши його вздовж кістки.

5Натерти м'ясо часником і сіллю та покласти на змащене олією деко.

6Запікати в духовці 1‑1,5 години, періодично поливаючи м'ясо соком, який утворився при смаженні.

7Подавати зі свіжими овочами на гарнір.

00:00