Розтягаї московські з м'ясом та яйцем
Розтягаї московські з м'ясом та яйцем

Розтягаї московські з м’ясом та яйцем

      

11 Серпня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Тісто дріжджове - 1 кг

Свинина або телятина - 800 г

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове - 8 ст. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками та пропустити через м'ясорубку. Потім викласти його в змащену маслом чашу мультиварки, включити режим «Тушкування» на 15 хвилин.

2Потім другий раз пропустити через м'ясорубку. Додати в начинку сіль, перець і дрібно порубані зварені круто яйця.

3З тіста сформувати кульки вагою 150 г кожна, викласти їх на блюдо, посипане борошном. Поставити в тепле місце на 10 хвилин для вистоювання.

4Після розкачати круглі коржі, викласти в центр начинку, прищипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.

5Сформовані розтягаї викласти у змащену маслом чашу мультиварки та залишити на 10‑15 хвилин в режимі «Підігрів».

6Потім включити режим «Випічка» на 60 хвилин.

7Після закінчення циклу змастити розтягаї вершковим маслом.

00:00