Рулетики пікантні
випічка, закуски, страви з грибів духовка
18 Липня, 2020
Закуски для вечеринки (Семь поварят)
- Cook: 40 mins
- Yields: 30 порцій
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 1/3 склянки
Молоко - 1 склянка
Сир - 150 г
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Яйця - 4 шт.
Мускатний горіх тертий - 1 щіпка
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Гриби - 300 г
Зелена цибуля - 100 г
Олія - 1 ст. ложка
Херес - 1 ст. ложка
Борошно пшеничне - 1 ч. ложка
Сметана - 3 ст. ложки
Чебрець сушений - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
ТІСТО:
1Всипати в розігріте масло борошно і підсмажити до золотистого кольору. Влити молоко, довести до кипіння і варити до загустіння.
2Додати тертий сир і перемішувати, доки він не розплавиться. Підмішати жовтки, сіль і мускатний горіх.
3Яєчні білки збити, ввести в тісто, обережно перемішати.
4Тісто викласти шаром 0,5 см на деко, покрите пергаментом, і розрівняти. Випікати при 180°С 15 хвилин.
НАЧИНКА:
1Дрібно нарізані гриби смажити на олії 2 хвилини.
2Додати нашатковану зелену цибулю і смажити ще 2 хвилини.
3Влити херес, покласти сіль, перець, борошно, чебрець і сметану. Тушкувати до загустіння. Охолодити.
РУЛЕТИКИ:
1Випечений корж розрізати впоперек навпіл, змастити кожну половинку начинкою і за допомогою паперу скачати в рулети.
2Запекти в духовці до золотистої скоринки. Охолодити.
3Перед подачею нарізати впоперек скибочками.