Рулетики пікантні
Рулетики пікантні

Рулетики пікантні

  , ,   

18 Липня, 2020

Закуски для вечеринки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 30 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 1/3 склянки

Молоко - 1 склянка

Сир - 150 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Яйця - 4 шт.

Мускатний горіх тертий - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 300 г

Зелена цибуля - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Херес - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Сметана - 3 ст. ложки

Чебрець сушений - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

ТІСТО:

1Всипати в розігріте масло борошно і підсмажити до золотистого кольору. Влити молоко, довести до кипіння і варити до загустіння.

2Додати тертий сир і перемішувати, доки він не розплавиться. Підмішати жовтки, сіль і мускатний горіх.

3Яєчні білки збити, ввести в тісто, обережно перемішати.

4Тісто викласти шаром 0,5 см на деко, покрите пергаментом, і розрівняти. Випікати при 180°С 15 хвилин.

НАЧИНКА:

1Дрібно нарізані гриби смажити на олії 2 хвилини.

2Додати нашатковану зелену цибулю і смажити ще 2 хвилини.

3Влити херес, покласти сіль, перець, борошно, чебрець і сметану. Тушкувати до загустіння. Охолодити.

РУЛЕТИКИ:

1Випечений корж розрізати впоперек навпіл, змастити кожну половинку начинкою і за допомогою паперу скачати в рулети.

2Запекти в духовці до золотистої скоринки. Охолодити.

3Перед подачею нарізати впоперек скибочками.

00:00