111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Яйця - 3 шт.
Цукор - 150 г
Борошно пшеничне - 150 г
ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:
Вишневий сік - 1 склянка
Ром - 2 ст. ложки
ДЛЯ СОУСУ:
Ром - 4 ст. ложки
Яйця - 2 жовтки
Вершки - 200 мл
Крохмаль - 1 ст. ложка
Directions
1Яйця з цукром збити в міксері до піни, обережно всипати борошно, швидко замісити тісто.
2Обережно наповнити тістом форму, рясно змащену маслом і обсипану борошном. Обережно поставити форму з тістом в духовку, випікати при 180°С до золотистої скоринки.
3Випечену бабу акуратно витягнути з форми, охолодити, просочити вишневим соком з ромом, для чого опустити в миску з просоченням.
4СОУС: На паровій бані збити вершки з жовтками, крохмалем, в кінці влити ром, довести до загустіння.