Баба ромова
Баба ромова

Баба ромова

    

29 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 3 шт.

Цукор - 150 г

Борошно пшеничне - 150 г

ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:

Вишневий сік - 1 склянка

Ром - 2 ст. ложки

ДЛЯ СОУСУ:

Ром - 4 ст. ложки

Яйця - 2 жовтки

Вершки - 200 мл

Крохмаль - 1 ст. ложка

Directions

1Яйця з цукром збити в міксері до піни, обережно всипати борошно, швидко замісити тісто.

2Обережно наповнити тістом форму, рясно змащену маслом і обсипану борошном. Обережно поставити форму з тістом в духовку, випікати при 180°С до золотистої скоринки.

3Випечену бабу акуратно витягнути з форми, охолодити, просочити вишневим соком з ромом, для чого опустити в миску з просоченням.

4СОУС: На паровій бані збити вершки з жовтками, крохмалем, в кінці влити ром, довести до загустіння.

5При подачі до столу бабу полити солодким соусом.

00:00