Брюссельська капуста з морквою та перцем салати дієтичне харчування, здорове харчування 29 Квітня, 2020 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Брюссельська капуста - 100 г Морква - 1 шт. Перець болгарський - 1 шт. Кріп - 3 гілочки Лимон - 0,5 ч. ложки соку Олія - 2 ст. ложки Directions 1Брюссельську капусту припускати 3 хвилини в підсоленому окропі, потім остудити і розрізати на 4 частини. 2Моркву очистити і нашаткувати. Болгарський перець очистити від серцевини, нарізати тонкими кільцями. 3Все змішати, додати нарізаний кріп, посолити, полити лимонним соком і олією, знову перемішати.Протинабрякова дієта 00:00