брюссельська капуста, болгарський перець, морква
брюссельська капуста, болгарський перець, морква

Брюссельська капуста з морквою та перцем

    ,

29 Квітня, 2020

265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Брюссельська капуста - 100 г

Морква - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Кріп - 3 гілочки

Лимон - 0,5 ч. ложки соку

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Брюссельську капусту припускати 3 хвилини в підсоленому окропі, потім остудити і розрізати на 4 частини.

2Моркву очистити і нашаткувати. Болгарський перець очистити від серцевини, нарізати тонкими кільцями.

3Все змішати, додати нарізаний кріп, посолити, полити лимонним соком і олією, знову перемішати.

Протинабрякова дієта

00:00