Паска
Паска

Паска російська

      , ,

6 Червня, 2019

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 1 склянка

Молоко сухе - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 0,25 склянки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Родзинки - 0,25 склянки

Сухофрукти нарізані - 1/3 склянки

Борошно вищого ґатунку - 3,25 склянки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Мигдаль нарізаний - 2 ст. ложки

Directions

1Налити в ємність хлібопічки теплу воду, додати сухе молоко, збиті яйця, вершкове масло, сіль, борошно, сухі дріжджі. Вибрати програму «Основний хліб», «Норма» або «Білий хліб», натиснути кнопку «Старт».

2Нарізаний мигдаль, родзинки, сухофрукти покласти після замісу або виставити програму, що враховує додавання родзинок, і покласти добавки після сигналу.

00:00