Салат «Адміралтейський»
Салат «Адміралтейський»

Салат «Адміралтейський»

  

20 Лютого, 2020

Дары Нептуна (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кальмари варені - 400 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Яблука зелені - 1 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Морква варена - 2 шт.

Яйця варені - 4 шт.

Майонез з часником - 1 склянка

Оливки - 8‑10 шт.

Маслини - 8‑10 шт.

Лимон - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Directions

1Нарізати кальмарів соломкою.

2Очистити овочі від шкірки та натерти на крупній тертушці. Розкласти по окремо в тарілки. Яблука натерти, яйця подрібнити.

3Цибулю нашаткувати соломкою і спасерувати.

4На прямокутне блюдо укласти шарами пасеровану цибулю, огірки, яйця, моркву, яблуко. Поливати кожен шар майонезом з часником і перешаровувати кальмарами. Зверху залити майонезом і охолодити в холодильнику.

5Перед подачею оформити гілочками петрушки, оливками, маслинами та лимоном.

00:00