Салат «Осінь»
Салат «Осінь»

Салат «Осінь»

    

5 Травня, 2017

  • 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста - 200 г / 120 г

Морква - 1 шт. / 60 г

Яблука - 1 шт. / 100 г

Перець солодкий - 1 шт. / 80 г

Зелена цибуля - за смаком / 20 г

Петрушка - за смаком / 20 г зелені

Обліпиха - за смаком / 20 г

Олія - за смаком / 40 г

Сіль - за смаком / 4 г

Directions

1Капусту нашаткувати, моркву натерти на тертушці. Яблука нарізати кубиками, перець - соломкою або скибочками, зелену цибулю та петрушку дрібно порубати (кілька гілочок відкласти для декору).

2Все змішати, додати ягоди обліпихи, посолити, заправити олією та перемішати.

3При подачі оформити зеленню.

00:00