Салат-коктейль з телятиною відвареною та фундуком
Салат-коктейль з телятиною відвареною та фундуком

Салат-коктейль з телятиною відвареною та фундуком

    

4 Лютого, 2020

100 лучших рецептов праздничных салатов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Телятина або яловичина (товстий край) - 300 г

Яйця - 8‑10 шт. перепелиних або 4 шт. курячих

Яблука - 1 шт.

Чорнослив - 100 г

Сир твердий (наприклад, російський) - 100 г

Майонез низькокалорійний - 100 г

Фундук - 2 ст. ложки рубаного

Лавровий лист - 1‑2 шт.

Перець чорний - 3‑4 горошини

Сіль

Directions

1Покласти телятину в киплячу підсолену воду, додати лавровий лист і перець. Варити 40 хвилин. Охолодити і нарізати м'ясо тонкою соломкою.

2Перепелині яйця відварювати в киплячій підсоленій воді 4 хвилини, опустити в холодну воду.

3Очистити яйця, нарізати дольками. Очистити яблуко від насіння та шкірки, нарізати соломкою. Натерти сир на крупній тертушці.

4Нарізати чорнослив соломкою (пересушений попередньо замочити в гарячій воді на нетривалий час).

5Підсушити лісові горіхи на сухій сковороді. Порубати горіхи ножем (можна трохи подрібнити за допомогою блендера).

6Викласти салат довільними шарами в порційний посуд. Полити майонезом, посипати зверху фундуком.

00:00