Салат «Літо красне» салати російська кухня 26 Березня, 2020 Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Морква - 150 г Капуста білокачанна - 100 г Селера - 50 г кореня Салат зелений - 50 г листя Помідори - 4 шт. Огірки - 2 шт. Сметана - 200 г Оцет 3% - 1 ч. ложка Цукор - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Моркву, капусту і корінь селери нашаткувати соломкою. Листя салату нарізати соломкою. 2З'єднати підготовлені овочі, заправити оцтом, змішаним з сіллю та цукром, перемішати і витримати 5 хвилин на холоді. 3Перед подачею заправити салат сметаною, перемішати, посипати рубаною зеленню й оформити нарізаними дольками помідорами та нарізаними скибочками огірками. 00:00