Салат у черепашках з авокадо, грибами та бужениною салати швидко 4 Листопада, 2016 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients Паста черепашки - 12 шт. Буженина сирокопчена - 200 г Авокадо стигле - 1 шт. Печериці - 4‑5 шт. великих Цибуля зелена - 3‑4 пера Цибуля біла салатна - 1 шт. Вода, у якій варилася паста - 2-3 ст. ложки Олія оливкова для смаження - 2 ст. ложки ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Йогурт натуральний без добавок - 2 ст. ложки Сіль Перець чорний мелений Directions 1Відварити черепашки у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці. 2Очистити авокадо від шкірки, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками. Нарізати зелену цибулю невеликими кільцями. 3Очистити салатну цибулю. Вимити, обсушити й очистити печериці. Нарізати цибулю, гриби та буженину дрібними кубиками. 4Обсмажувати салатну цибулюта буженину на розігрітій оливковій олії 6‑7 хвилин. 5Додати гриби та воду, тушкувати 5‑6 хвилин. 6ЗАПРАВКА: Змішати йогурт з сіллю та свіжомеленим чорним перцем. 7Викласти до суміші грибів, м'яса та цибулі м'якоть авокадо та кільця зеленої цибулі, полити заправкою, перемішати. 8Заповнити черепашки начинкою та подати. 00:00