Салат у черепашках з авокадо, грибами та бужениною

    

4 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Паста черепашки - 12 шт.

Буженина сирокопчена - 200 г

Авокадо стигле - 1 шт.

Печериці - 4‑5 шт. великих

Цибуля зелена - 3‑4 пера

Цибуля біла салатна - 1 шт.

Вода, у якій варилася паста - 2-3 ст. ложки

Олія оливкова для смаження - 2 ст. ложки

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Йогурт натуральний без добавок - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Відварити черепашки у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці.

2Очистити авокадо від шкірки, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками. Нарізати зелену цибулю невеликими кільцями.

3Очистити салатну цибулю. Вимити, обсушити й очистити печериці. Нарізати цибулю, гриби та буженину дрібними кубиками.

4Обсмажувати салатну цибулюта буженину на розігрітій оливковій олії 6‑7 хвилин.

5Додати гриби та воду, тушкувати 5‑6 хвилин.

6ЗАПРАВКА: Змішати йогурт з сіллю та свіжомеленим чорним перцем.

7Викласти до суміші грибів, м'яса та цибулі м'якоть авокадо та кільця зеленої цибулі, полити заправкою, перемішати.

8Заповнити черепашки начинкою та подати.

00:00