Салат «Льовушка»
Салат «Льовушка»

Салат «Льовушка»

  

15 Червня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Сир адигейський, сулугуні, фета або бринза - 200 г

Морква - 1 шт. велика

Салат - 1 качан

Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка

Олія

Борошно - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Моркву нарізати тонкими стрічками.

Салат «Льовушка»

2Сир нарізати невеликими скибочками.

Салат «Льовушка»

3Обваляти сир в борошні, занурити в яйце, обваляти в панірувальних сухарях.

Салат «Льовушка»

4Обсмажити сир до рум'яної скоринки.

Салат «Льовушка»

5Моркву посолити, поперчити, заправити сумішшю бальзамічного оцту й олії.

Салат «Льовушка»

6У салатник нарвати салатне листя, викласти морквяні стрічки, зверху покласти скибочки смаженого сиру.

Салат «Льовушка»

00:00