Салат «Льовушка» салати 15 Червня, 2020 25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня Ingredients Сир адигейський, сулугуні, фета або бринза - 200 г Морква - 1 шт. велика Салат - 1 качан Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка Олія Борошно - 2 ст. ложки Сухарі панірувальні Яйця - 1 шт. Сіль Перець чорний мелений Directions1Моркву нарізати тонкими стрічками.2Сир нарізати невеликими скибочками.3Обваляти сир в борошні, занурити в яйце, обваляти в панірувальних сухарях.4Обсмажити сир до рум'яної скоринки.5Моркву посолити, поперчити, заправити сумішшю бальзамічного оцту й олії.6У салатник нарвати салатне листя, викласти морквяні стрічки, зверху покласти скибочки смаженого сиру. 00:00