25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
Ingredients
Перець солодкий - 2 шт.
Часник - 1 зубчик
Олія оливкова - 0,75 склянки
Бринза - 200 г
Печериці консервовані - 200 г
Салат - листя
Оцет винний - 4 ст. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Зелень
Directions
1Перець очистити і нарізати соломкою. Часник пропустити через прес. Оливкову олію перемішати з перцем, часником і рубаною зеленню, покласти нарізану кубиками бринзу та залишити на 3 години.
2Гриби розрізати на 4 частини. Салат порвати руками.
3Вийняти з маринаду бринзу і відкинути на друшляк. Перемішати з оцтом, 3 ст. ложками маринаду, посолити і поперчити.