Салат «Чудовий»
Салат «Чудовий»

Салат «Чудовий»

  

19 Червня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Перець солодкий - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 0,75 склянки

Бринза - 200 г

Печериці консервовані - 200 г

Салат - листя

Оцет винний - 4 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень

Directions

1Перець очистити і нарізати соломкою. Часник пропустити через прес. Оливкову олію перемішати з перцем, часником і рубаною зеленню, покласти нарізану кубиками бринзу та залишити на 3 години.

2Гриби розрізати на 4 частини. Салат порвати руками.

3Вийняти з маринаду бринзу і відкинути на друшляк. Перемішати з оцтом, 3 ст. ложками маринаду, посолити і поперчити.

4Все з'єднати і перемішати.

00:00