Салат з печериць з руколою салати 7 Травня, 2020 Школа гастронома 2013 №10 (228) Май Yields: 4 порції Ingredients Рукола - 200 г Печериці нарізані - 200 г (1 упаковка) Лимон - 50 мл соку Олія оливкова - 100 мл Пармезан, нарізаний тонкими пелюстками - 60 г Базилік зелений - 2 гілочки Цукор - 1 щіпка Сіль морська Перець чорний мелений Directions 1ЗАПРАВКА: У блендері збити масло, лимонний сік, нарізаний базилік, сіль, цукор і перець. 2Гриби викласти в глибоку миску, залити заправкою і дати їм замаринуватися 5‑10 хвилин. 3У центр тарілки викласти руколу, додати печериці та пелюстки сиру. 4Перед подачею на стіл полити салат залишками маринаду. 00:00