Салат із птиці зі спаржею та шіїтаке
Салат із птиці зі спаржею та шіїтаке

Салат із птиці зі спаржею та шіїтаке

    

18 Квітня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 200 г відвареного м'яса

Індичка - 150 г відвареного м'яса

Шіїтаке мариновані - 150 г

Спаржа консервована - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Вино мірін - 1 ч. ложка

Імбир маринований тертий - 1 ч. ложка

Салат зелений - листя

Сіль

Directions

1Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо.

2М'ясо курки та індички нарізати соломкою, гриби та спаржу - невеликими шматочками.

3Змішати гриби і спаржу з куркою та індичкою, трохи посолити, викласти на листя салату.

4СОУС: Змішати олію з імбиром, соєвим соусом і вином мірін.

5Полити салат соусом, поставити на 30 хвилин, в холодильник, потім подати до столу.

00:00

Nutrition Facts

Calories366 ккал