365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
Cook: 30 mins
Ingredients
Яловичина або телятина відварна - 200 г
Картопля - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Яблука - 1 шт.
Зелений горошок консервований - 1 ст. ложка
Майонез
Зелень
Сіль
Directions
1Картоплю і моркву відварити, остудити, очистити, дрібно нарізати або натерти на крупній тертці, змішати, посолити, заправити майонезом.
2У яблука видалити серцевину і шкірку, м'якоть натерти.
3М'ясо подрібнити ножем і викласти на дно довгастого салатника. Змастити майонезом, посипати тертим яблуком. Зверху розподілити картопляно-морквяну суміш. Розрівняти, змастити майонезом, прикрасити горошком і зеленню.