Салат «Сніжинка» з чіпсами, помідорами та крабовим м'ясом
Салат «Сніжинка» з чіпсами, помідорами та крабовим м'ясом

Салат «Сніжинка» з чіпсами, помідорами та крабовим м’ясом

  

24 Червня, 2019

Школа кулинара 2015 №25 Декабрь

Ingredients

Чіпси (краще зі смаком сметани та цибулі) - 100 г

Помідори - 4‑5 шт.

Крабове м'ясо - 250 г

Яйця - 4‑5 шт.

Майонез легкий - 250 мл

Сир твердих сортів - 50 г

М'ята

Directions

1Яйця відварити та натерти на крупній тертці або розім'яти виделкою. Сир натерти.

2Чіпси крупно подрібнити ножем або наламати руками.

3Помідори очистити від насіння, нарізати дрібними кубиками. Крабове м'ясо теж нарізати невеликими кубиками.

4Укласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1‑й шар - чіпси, 2‑й шар - помідори, 3‑й шар - крабове м'ясо, 4‑й шар - яйця.

5При подачі посипати салат тертим сиром і прикрасити листочками м'яти.

00:00