Салат з консервованим тунцем і помідорами черрі

    

13 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тунець, консервований у власному соку - 200 г

Помідори черрі - 8 шт.

Корнішони мариновані - 4 шт.

Мікс салатний - 100 г

Яйця - 4 перепелиних або 2 курячих

ЗАПРАВКА:

Майонез низькокалорійний - 150 г

Соус томатний - 1 ч. ложка

Каперси - 1 ч. ложка

Оливки зелені без кісточок - 8 шт.

Directions

1Відварити яйця в киплячій підсоленій воді (7 хвилин після закипання), опустити в холодну воду. Очистити, розрізати кожне на 2 частини.

2Розрізати помідори черрі на 4 частини, нарізати корнішони дрібними кубиками.

3Викласти тунця в миску, трохи розім'яти виделкою.

4ЗАПРАВКА: Дрібно посікти каперси й оливки, додати майонез і томатний соус, ретельно перемішати.

5З'єднати овочі, яйця, салатні листя і тунця, полити заправкою, перемішати.

00:00