Салат з консервованим тунцем і помідорами черрі салати швидко 13 Листопада, 2016 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Тунець, консервований у власному соку - 200 г Помідори черрі - 8 шт. Корнішони мариновані - 4 шт. Мікс салатний - 100 г Яйця - 4 перепелиних або 2 курячих ЗАПРАВКА: Майонез низькокалорійний - 150 г Соус томатний - 1 ч. ложка Каперси - 1 ч. ложка Оливки зелені без кісточок - 8 шт. Directions 1Відварити яйця в киплячій підсоленій воді (7 хвилин після закипання), опустити в холодну воду. Очистити, розрізати кожне на 2 частини. 2Розрізати помідори черрі на 4 частини, нарізати корнішони дрібними кубиками. 3Викласти тунця в миску, трохи розім'яти виделкою. 4ЗАПРАВКА: Дрібно посікти каперси й оливки, додати майонез і томатний соус, ретельно перемішати. 5З'єднати овочі, яйця, салатні листя і тунця, полити заправкою, перемішати. 00:00