Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями
Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

  

22 Травня, 2019

Школа кулинара 2015 №9 Апрель

Ingredients

Свинячий язик - 600 г

Печериці - 200‑250 г

Олія - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ч. ложка

Волоські горіхи рубані - 0,5 склянки

Майонез легкий - 100 мл

Кріп - зелень

Петрушка - зелень

Directions

1Якщо перед приготуванням свинячий язик замочити в холодній воді на 2‑3 години, він вийде ніжнішим, а шкірка легше очиститься.

2Свинячий язик покласти в киплячу воду та варити 1,5-3 години в невеликій каструлі до готовності. У процесі варіння можна додати трохи солі (НЕ ПЕРЕСОЛИТИ!), краще не додавати - тільки спеції та приправи.

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

3Одразу після варіння зняти з язика шкірку - зручніше робити це під холодною водою. Солити язик після того, як знята шкірка, або вже в тій страві, яка з ним готується.

4Готовий язик нарізати тонкою соломкою.

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

5Печериці промити в проточній воді, обсушити, нарізати тонкою соломкою й обсмажити в олії до золотистого кольору.

6Дрібно нарізати зелень кропу та петрушки.

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

7Язик з'єднати з печерицями, зеленню і горіхами та заправити майонезом, змішаним із гірчицею.

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

8Покласти салат на широке блюдо, прикрасити зеленню петрушки та кропу і подрібненими волоськими горіхами та подавати.

Салат зі свинячим язиком, волоськими горіхами та печерицями

00:00