Салат з квашеною капустою
Салат з квашеною капустою

Салат з квашеною капустою

    

1 Березня, 2019

Школа гастронома 2011 №20 (190) Октябрь

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста квашена - 300 г

Картопля - 3 шт. великих

Цибуля - 1 шт. велика

Перець солодкий жовтий - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Бекон - 3 смужки

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Картоплю варити в мундирі в киплячій підсоленій воді 20 хвилин. Дати трохи охолонути, очистити та нарізати кубиками середньої величини. Скласти в миску.

2Поки вариться картопля, цибулю очистити і подрібнити.

3Бекон нарізати невеликими шматочками й обсмажувати в 1 ст. ложці олії 3 хвилини.

Салат з квашеною капустою

4Додати цибулю і готувати 5 хвилин.

5Додати цибулю з беконом до теплої картоплі, перемішати та залишити під кришкою.

Салат з квашеною капустою

6Перець і яблуко нарізати кубиками, видаливши серцевину. Капусту віджати від розсолу. Розсіл зібрати в миску, капусту нарізати шматочками завдовжки 2 см. Додати перець, яблуко та капусту в миску з картоплею. Приправити сіллю та перцем.

Салат з квашеною капустою

7Змішати 1 ст. ложку розсолу з залишками олії.

Салат з квашеною капустою

8Заправити салат і перемішати.

Салат з квашеною капустою

00:00