Салат з креветками у човниках з авокадо

    

21 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Авокадо - 1 шт.

Креветки коктейльні в розсолі або свіжоморожені, очищені - 100 г

Лимон - 0,5 шт. (сік + долька)

Соус табаско - кілька крапель

Майонез низькокалорійний - 2 ст. ложки

Сіль

Кріп - гілочка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Оливки зелені без кісточок - кілька шт.

Кріп - кілька гілочок

Directions

1Покласти свіжоморожені креветки в киплячу воду, додати кріп і часточку лимона. Довести до кипіння, відкинути креветки на друшляк.

2Розрізати навпіл авокадо, видалити кісточку. Акуратно вийняти ложкою трохи м'якоті, намагаючись залишити однакову товщину стінок. Трохи скропити обидві половинки авокадо половиною лимонного соку, щоб вони не потемнішали.

3Покласти в миску м'якоть авокадо, розім'яти виделкою (можна подрібнити за допомогою блендера). Скропити другою половиною соку лимона. Додати соус табаско і майонез, посолити і перемішати.

4Нарізати оливки тонкими кільцями.

5З'єднати креветки та м'якоть авокадо. Викласти готовий салат в половинки авокадо, прикрасити оливками та гілочками кропу.

00:00