100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Індичка - 1 філе (300-400 г)
Яблука - 1 шт.
Родзинки - 50 г
Селера - 1 стебло
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Сіль
Олія - 30 мл для смаження
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Йогурт натуральний без добавок - 150 г
Каррі - 0,5 ч. ложки
Імбир мелений - 0,25 ч. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Салат радіччіо - 1 качан
Directions
1Розрізати філе індички уздовж на 2‑3 пластинки, посолити та обсмажувати на рослинній олії до золотистої скоринки по 3‑4 хвилини з кожного боку. Остудити та нарізати тонкими скибочками впоперек волокон.
2Очистити яблуко від шкірки та насіння, нарізати тонкими скибочками та скропити соком лимона, щоб воно не потемнішало.
3Очистити стебло селери від жорстких волокон, нарізати впоперек шматочками.
4Залити родзинки окропом на 5 хвилин, злити воду.
5ЗАПРАВКА: Підсушити каррі на сухій сковороді, щоб розкрився аромат приправи. Додати разом з меленим імбиром в йогурт. Посолити, поперчити, перемішати.
6З'єднати філе індички, яблуко, селеру та родзинки, полити заправкою й акуратно перемішати. Подати в човниках з вимитого та обсушеного листя салату.