Салат з телятиною
Салат з телятиною

Салат з телятиною

    

2 Лютого, 2020

Школа гастронома 2013 №1 (219) Январь - Праздничные салаты

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Телятина відварна - 300 г

Перець солодкий червоний - 4 шт.

Селера - 2 черешки

Огірки мариновані - 100 г

Салат-латук - 4 великих листа

Помідори черрі - 200 г

Сир чеддер - 150 г

Майонез - 150 мл

Яйця - 1 варений жовток

Гірчиця - 1 ч. ложка

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Хрін - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Перці нашаткувати тонкою соломкою, видаливши серцевину. Такою самою соломкою нашаткувати телятину. Черешки селери нарізати тонкими скибочками, мариновані огірки - кубиками. Все перекласти в миску та перемішати.

Салат з телятиною

2ЗАПРАВКА: Жовток розтерти з гірчицею і оливковою олією. Додати хрін, лимонний сік і майонез, ретельно розмішати.

Салат з телятиною

3Дві третини заправки змішати з овочами і телятиною, приправити сіллю та перцем, викласти на листя. Поставити в морозильник на 7‑8 хвилин.

Салат з телятиною

4Сир чеддер натерти на крупній тертушці. Помідори розрізати навпіл.

Салат з телятиною

5Охолоджений салат посипати тертим сиром і прикрасити половинками помідорів. Полити залишками заправки. Посипати свіжомеленим чорним перцем.

Салат з телятиною

00:00