Салат з телятиною салати дитяче 2 Лютого, 2020 Школа гастронома 2013 №1 (219) Январь - Праздничные салаты Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Телятина відварна - 300 г Перець солодкий червоний - 4 шт. Селера - 2 черешки Огірки мариновані - 100 г Салат-латук - 4 великих листа Помідори черрі - 200 г Сир чеддер - 150 г Майонез - 150 мл Яйця - 1 варений жовток Гірчиця - 1 ч. ложка Олія оливкова - 1 ст. ложка Лимон - 1 ст. ложка соку Хрін - 1 ч. ложка Сіль Перець чорний мелений Directions1Перці нашаткувати тонкою соломкою, видаливши серцевину. Такою самою соломкою нашаткувати телятину. Черешки селери нарізати тонкими скибочками, мариновані огірки - кубиками. Все перекласти в миску та перемішати.2ЗАПРАВКА: Жовток розтерти з гірчицею і оливковою олією. Додати хрін, лимонний сік і майонез, ретельно розмішати.3Дві третини заправки змішати з овочами і телятиною, приправити сіллю та перцем, викласти на листя. Поставити в морозильник на 7‑8 хвилин.4Сир чеддер натерти на крупній тертушці. Помідори розрізати навпіл.5Охолоджений салат посипати тертим сиром і прикрасити половинками помідорів. Полити залишками заправки. Посипати свіжомеленим чорним перцем. 00:00