Салат теплий з сочевицею
Салат теплий з сочевицею

Салат теплий з сочевицею

    

10 Серпня, 2020

Школа гастронома 2011 №4 (174) Февраль

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сочевиця зелена - 250 г

Курка - 2 варених філе

Морква - 1 шт.

Цибуля червона - 1 шт.

Чебрець - 1 гілочка

Петрушка - 1 гілочка

Лавровий лист - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Оцет винний білий - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Морквину очистити і розрізати уздовж навпіл. Чебрець, петрушку та лавровий лист перев'язати ниткою. Покласти в каструлю промиту сочевицю, моркву та зелень, влити воду і довести до кипіння. Варити 35 хвилин.

Салат теплий з сочевицею

2Куряче філе нарізати тонкими шматочками. Цибулю очистити і тонко нарізати.

3Збити олію з оцтом, сіллю та перцем, влити в миску з цибулею. Перемішати.

Салат теплий з сочевицею

4Відкинути сочевицю з морквою на сито, видалити зелень. Викласти в миску з цибулею, додати шматочки курки, перемішати і подати до столу.

Салат теплий з сочевицею

Салат теплий з сочевицею

00:00