Баклажани з помідорами та цибулею салати духовка, пароварка 4 Квітня, 2020 200 оригинальных салатов за 5 минут (Быстро, вкусно, просто) 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Баклажани - 500 г / 1 шт. Помідори - 400 г / 1 шт. Цибуля - 2 шт. / 1 шт. Олія - 1‑2 ст. ложки / 1 ст. ложка Оцет - 1 ст. ложка (варіант 1) Лимонний сік (варіант 2) Петрушка - зелень (варіант 1) Кріп (варіант 1) Цукор - 2 ч. ложки (варіант 1) Сіль (варіант 1) Перець чорний мелений (варіант 1) Directions БАКЛАЖАНИ (варіанти): 1Очищені баклажани нарізати скибочками, відварити, відцідити. 2Баклажан запікати в духовці разом з шкіркою 20 хвилин при 180°С, доки шкірка не лусне. Шкірку зняти. 3Баклажан очистити і приготувати у пароварці. Очищений баклажан нарізати. САЛАТ: 1Помідори просто нарізати дольками або опустити в окріп, очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками. Цибулю нашаткувати. 2Баклажани, помідори та цибулю змішати, заправити олією та оцтом або лимонним соком. ВАРІАНТ 1: 1Посолити, поперчити за смаком, прикрасити зеленню. 00:00