баклажани помідори цибуля
баклажани помідори цибуля

Баклажани з помідорами та цибулею

    ,

4 Квітня, 2020

  • 200 оригинальных салатов за 5 минут (Быстро, вкусно, просто)
  • 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 500 г / 1 шт.

Помідори - 400 г / 1 шт.

Цибуля - 2 шт. / 1 шт.

Олія - 1‑2 ст. ложки / 1 ст. ложка

Оцет - 1 ст. ложка (варіант 1)

Лимонний сік (варіант 2)

Петрушка - зелень (варіант 1)

Кріп (варіант 1)

Цукор - 2 ч. ложки (варіант 1)

Сіль (варіант 1)

Перець чорний мелений (варіант 1)

Directions

БАКЛАЖАНИ (варіанти):

1Очищені баклажани нарізати скибочками, відварити, відцідити.

2Баклажан запікати в духовці разом з шкіркою 20 хвилин при 180°С, доки шкірка не лусне. Шкірку зняти.

3Баклажан очистити і приготувати у пароварці. Очищений баклажан нарізати.

САЛАТ:

1Помідори просто нарізати дольками або опустити в окріп, очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками. Цибулю нашаткувати.

2Баклажани, помідори та цибулю змішати, заправити олією та оцтом або лимонним соком.

ВАРІАНТ 1:

1Посолити, поперчити за смаком, прикрасити зеленню.

00:00